Ο νέος ρόλος του Ιωαννίδη και το κάτι διαφορετικό του «Αναστό»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η αλλαγή στην διάταξη της 11αδας και ο νέος ρόλος του Γιώργου Ιωαννίδη. Το Gentikoule καταγράφει τι είδε στο Τυμπάκι και πως ο Ρούβας… «ντύθηκε» Πλατανιάς.

Η είδηση από το φιλικό του Σαββάτου ανάμεσα στον Ρούβα και τον ΟΦΗ δεν προέκυψε ούτε από την παρουσία του Μοχάμεντ Σαρ, ούτε από την επιστροφή του Μανώλη Ζαχαράκη.

Πρόεκυψε από τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου εν όψει του αγώνα με τον Πλατανιά όπου φαίνεται πως για πρώτη φορά θα δούμε έναν… διαφορετικό ΟΦΗ σε σχέση με ότι έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα.

Βέβαια, ο «Αναστό» δεν πρόκειται να αλλάξει το αγαπημένο του 4-3-3 αλλά με βάση το τι είδαμε το Σάββατο σκοπεύει να αλλάξει την διάταξη των τριών κεντρικών μέσων.

Μέχρι στιγμής, ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεγε να χρησιμοποιεί τους τρεις κεντρικούς μέσους στην ευθεία, κάτι που δεν απέδιδε καθόλου μιας και έπρεπε ο Μπανούσης να… τρέχει για όλους ενώ και η τριάδα της επίθεσης είχε μεγάλη απόσταση από τους μέσους. Επίσης είχε ως αποτέλεσμα την «απομόνωση» του Θανάση Παπάζογλου.

Το Σάββατο – για πρώτη φορά την φετινή σαιζόν – ο Αναστόπουλος επέλεξε να αφήσει στην άκρη το σχέδιο με τους τρεις χαφ στην ευθεία τοποθετώντας τον Γιώργο Ιωαννίδη πιο μπροστά από τους άλλους δυο. Κάτι σαν 4-2-3-1.

Ο 24χρονος μέσος «πατούσε» περισσότερες φορές την αντίπαλη περιοχή ενώ είχε την δυνατότητα να απειλήσει την εστία με σουτ – κάτι που το επιχείρησε αρκετές φορές στο φιλικό με τον Ρούβα.

Ο Αναστόπουλος με το να χρησιμοποιήσει πιο μπροστά τον Ιωαννίδη, επιθυμεί να δώσει ένα στήριγμα παραπάνω στην τριάδα της επίθεσης και παράλληλα να κάνει πιο επιθετικό τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook