Σήμερα τα σπουδαία για Ιωαννίδη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί σήμερα ο Γιώργος Ιωαννίδης όπου και θα διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του και αν θα μπορέσει να δώσει το παρόν στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση στα Περιβόλια θα συνεχιστεί σήμερα με διπλή προπόνηση όμως τα βλέμματα όλων πέφτουν περισσότερο στους τραυματίες και κυρίως στον Γιώργο Ιωαννίδη.  Ο μέσος του ΟΦΗ την Δευτέρα εκτός προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και σήμερα θα εκτιμηθεί η κατάσταση του.

Το πρόβλημα του Ιωαννίδη δεν αποτελεί τον μόνο πονοκέφαλο για τον Νίκο Αναστόπουλο αφού είδε από την προπόνηση της Δευτέρας να  απέχουν και οι Μοχάμεντ Σαρ και Θωμάς Καπουράνης. Ο 54χρονος τεχνικός ελπίζει στην σημερινή μέρα να έχει ευχάριστα νέα και να μην τίθεται θέμα  εν όψει της αναμέτρησης με τον Πλατανιά.

Στον ΟΦΗ θεωρούν πως ο Πλατανιάς μπορεί να έχει ξεκινήσει δυναμικά το πρωτάθλημα και δίκαια να βρίσκεται τόσο ψηλά στην βαθμολογία, ωστόσο υπολογίζουν πως μετά τον βαθμό στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη, μπορεί να έρθει η δεύτερη εκτός έδρας βαθμολογική συγκομιδή.


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook