Οριστική η μετάθεση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση της η ΓΓΑ έκανε γνωστό ότι με απόφαση του Γιάννη Ιωαννίδη μετατίθεται το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟ και όλα δείχνουν ότι θα γίνει την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.

Και με αυτήν την απόφαση, επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του Gentikoule που έκανε λόγο για την μετάθεση του αγώνα για την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ

«Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ύστερα από εισηγητικό έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου Κρήτης, αποφάσισε τη χρονική μετάθεση του ποδοσφαιρικού αγώνα της 8ης αγωνιστικής της SUPERLEAGUE, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο Ηράκλειο, στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης» στις 28.10.2012, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Για τον ίδιο λόγο ο κ. Ιωαννίδης, με άλλη απόφασή του και μετά από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, απαγόρευσε την μετακίνηση οπαδών της ΠΑΕ Καλαμάτας και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της FOOTBALL LEAGUE II, με την ομάδα του ΤΑΠ Πανηλειακός, που είναι προγραμματισμένος να γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, την ερχόμενη Κυριακή 21.10.2012».