Ολοκληρώνει την προετοιμασία του και αναχωρεί για Χανιά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την τελευταία του προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον Πλατανιά θα πραγματοποιήσει σήμερα ο ΟΦΗ, όπου και μετά το τέλος αυτής θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι στα Περιβόλια. 

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στις 17:00 όπου και μετά το τέλος αυτής ο Νίκος Αναστόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ φαίνεται να έχει καταλήξει και στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναγιώτη Ζορμπά να είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Ιωαννίδη ενώ από εκεί και πέρα δεν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα, ωστόσο υπάρχει περίπτωση να δούμε σε σχήμα με το 4-3-3 να μετατρέπεται σε ένα  4-2-3-1 με τον Παναγιώτη Ζορμπά να παίζει πίσω από τον Θανάση Παπάζογλου.

Όσον αφορά την ενδεκάδα του ΟΦΗ αναμένεται να δούμε τον Γουναρίδη κάτω από τα δοκάρια,Χαριτωνίδης και Σόουζα θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και οι  Ζαχαράκης και Μονιάκη θα βρίσκονται στα άκρα της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή, πέρα του Ζορμπά, θα παίξουν οι Μπανούσης, Βερόν ενώ η τριάδα στην επίθεση θα αποτελείται από τους Σίσιτς, Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook