Άλωσε τα Περιβόλια ο ΟΦΗ, 1-2 τον Πλατανιά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ έπαιξε με την φωτιά, ωστόσο η τύχη του χαμογέλασε και με δυο καταπληκτικά γκολ από Σίσιτς και Λαμπρόπουλο, πέρασε από τα Περιβόλια επικρατώντας με 1-2 του Πλατανιά.

Οι ασπρόμαυροι στάθηκαν τυχεροί στην επανάληψη καθώς ο Πλατανιάς ήταν αυτός που είχε τις μεγάλες φάσεις, ωστόσο η βαριά φανέλα του ΟΦΗ έπαιξε τον ρόλο τους δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα του Αναστόπουλου.

Κακό το πρώτο ημίωρο

Οι δύο ομάδες ίσως επηρεασμένες και από την βροχή ξεκίνησαν το παιχνίδι νωθρά, φοβούμενη η μία την άλλη. Μάλιστα χρειάστηκαν κάτι παραπάνω από 30 λεπτά όχι για να δούμε την πρώτη αξιόλογη φάση αλλά την πρώτη τελική ενέργεια, όταν το σουτ Κάλαϊτζιτς κατέληξε στην αγκαλιά του Γουναρίδη.

Ανέβηκε ο ρυθμός και γκολ ποίημα από Σίσιτς

Στην αμέσως επόμενη φάση ο ΟΦΗ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Ο Σίσιτς, με ένα γκολ ποίημα στο 32΄ που φέρνει αρκετά σαν αυτό που είχε πετύχει με τον Παναιτωλικό την περσινή σεζόν στο κύπελλο, έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του ανοίγοντας το σκορ.

Ευκαιρίες για το 0-2

Το παιχνίδι στην συνέχεια απέκτησε ρυθμό με τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για κάποιο τέρμα. Στο 36΄ ο ΟΦΗ βρέθηκε κοντά στο 0-2 όταν μετά από σέντρα-σουτ του Κουτσιανικούλη, ο Κηπουρός με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ. Στο 41΄είχαμε το απίστευτο σταμάτημα του Τζανή στον Κουτσιανικούλη που έβγαινε στην κόντρα και ήταν “φάτσα” με τον Κηπουρό.

Ευκαιρίες για τον Πλατανιά για το 1-1

Στο 42΄ οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που φάνηκαν απειλητικοί όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ουκάρ, ο Γουναρίδης απέκρουσε ασταθώς και στην συνέχεια ο Ζαχαράκης, έδιωξε πριν υπάρξει κίνδυνος για την εστία του ΟΦΗ.

Στο 45΄ ο Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 όταν το σουτ του Αναστασάκου πέρασε μόλις άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος.

Ξεκίνημα με γκολ για τον Πλατανιά

Ότι δεν κατάφερε ο Αναστασάκος με την λήξη του ημιχρόνου το κατάφερε με την έναρξη της επανάληψης. Στο 47΄ ο Μαραγκουδάκης που είχε περάσει στο παιχνίδι έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, έβγαλε την σέντρα και μετά το τραγικό λάθος των Γουναρίδη και Κουρδάκη που δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν, ο Αναστασάκος δέχθηκε το δώρο κάνοντας το 1-1.

Όρθιος με Γουναρίδη

Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών του Πλατανιά με τον ΟΦΗ να μένει στα αποδυτήρια και τους γηπεδούχους να χάνουν αρκετές σημαντικές ευκαιρίες στην συνέχεια, ωστόσο κόντρα στην ροή του αγώνα η τύχη επιτέλους για μια φορά ήταν με τους “ασπρόμαυρους” που στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Κηπουρό στην επανάληψη ευτύχησαν να κάνουν το 1-2 με πολύ ωραίο γκολ του Λαμπρόπουλο.

Στο 50΄  ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο 2-1 όταν μετά από κεφαλιά “ψαράκι” του Αναστασάκου απέκρουσε ο Γουναρίδης.΄ Στο 64΄ ο Γουναρίδης με μεγάλη επέμβαση σταμάτησε τον Ουντόζι και έδιωξε σε κόρνερ το σουτ που επιχείρησε.

Στο 76΄ είχαμε την επέμβαση του αγώνα από τον γκολκίπερ του ΟΦΗ που έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Αναστασάκου και κράτησε το 1-1.

Επιβεβαίωσε τον κανόνα του ποδοσφαίρου ο ΟΦΗ και έφυγε με το “διπλό”

Ο ΟΦΗ επιβεβαίωσε τον κανόνα του ποδοσφαίρου που θέλει όποια ομάδα να χάνει ευκαιρίες στην συνέχεια να δέχεται το γκολ και στο 80΄ πήρε το προβάδισμα. Ο Σίσιτς μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, πάσαρε στον Λαμπρόπουλο και αυτός με μια βολιδα δεν αφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κηπουρό και έκανε το 1-2.

Στα τελευταία λεπτά ο Πλατανιάς προσπάθησε για την ισοφάριση πιέζοντας χωρίς ωστόσο την μεγάλη φάση που είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει το 1-2 και ο ΟΦΗ να φεύγει με ένα σπουδαίο διπλό από τα Περιβόλια.

Πλατανιάς: Κηπουρός, Παληγεώργος, Κανακούδης, Τζανής Ποτουρίδης, Αγκιλέρα (87′ Ναζλίδης), Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Ουντότζι, Μαρτσάκης (46′ Μαραγκουδάκης), Αναστασάκος.

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Κουρδάκης, Σόουζα, Βερόν, Μπανούσης (67′ Λαμπρόπουλος), Ζορμπάς (46′ Βιτώρος), Κουτσιανικούλης, Σίσιτς (84′ περογαμβράκης), Παπάζογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook