Το έχει η μοίρα του τερματοφύλακα, η δική του;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα – αποκάλυψη του φετινού ΟΦΗ. Ήρθε άγνωστος μεταξύ αγνώστων και κατάφερε να μπει στην καρδιά των φιλάθλων της ομάδας από την πρώτη στιγμή. Ο ίδιος έκανε λόγο για τις “καλές και κακές στιγμές ενός τερματοφύλακα”. Ο ίδιος φαίνεται πως διαλέγει τον δικό του δρόμο…

Η τύχη δεν είναι με το μέρος του Στέφανου Γουναρίδη. Ο 22χρονος γκολκίπερ φρόντισε στα Περιβόλια να αποτελέσει ξανά ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της νίκης του ΟΦΗ επί του Πλατανιά. Τόσο γιατί αποτέλεσε έναν εκ των συμμέτοχων στην φάση του γκολ του Αναστασάκου, όσο και γιατί είχε… “μαγνήτες” στα γάντια του στην 20λεπτη πολιορκία του Πλατανιά.

Εκείνος ήταν που κράτησε όρθιο τον ΟΦΗ πραγματοποιώντας επεμβάσεις μεγάλου τερματοφύλακα, ιδιαίτερα στην φάση του Ηλία Αναστασάκου όπου παρά το γεγονός ότι είναι μπροστά του τόσα σώματα αλλά και ότι η μπάλα αναπηδάει, εκείνος κάνει την απόκρουση του αγώνα και διατηρεί το 1 – 1.

Το ίδιο συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια, όπως στην Κέρκυρα και τη Νέα Σμύρνη. Άλλος στην θέση του θα είχε επηρεαστεί και θα είχε δείξει δείγματα… μικροψυχίας όσο θα περνούσε η σαιζόν. Εκείνος φρόντισε να αφήσει πίσω του όλες τις άσχημες στιγμές και να δείξει ότι η δική του μοίρα είναι… “ασπρόμαυρη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook