Μέσα ο Ιωαννίδης που θέλει να παίξει σαν τρελός κόντρα στον ΠΑΟ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μεγαλώνει το οπλοστάσιο του Νίκου Αναστόπουλου που είδε τον 24χρονο μέσο να βγάζει την προπόνηση της Πέμπτης δίχως να αισθάνεται καμία ενόχληση.

Ο Γιώργος Ιωαννίδης δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ο μέσος του ΟΦΗ είχε υποστεί θλάση στους προσαγωγούς στο φιλικό κόντρα στον Ρούβα και η οποία τον είχε αφήσει εκτός προπονήσεων την τελευταία εβδομάδα.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Ιωαννίδης επέστρεψε στις προπονήσεις δίχως να αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις ενώ και ο ίδιος θέλει σαν τρελός να παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Άλλωστε, το κίνητρο που έχει είναι αρκετά μεγάλο καθώς θεωρεί ότι έχει να δώσει απαντήσεις στον Φερεΐρα αλλά και στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να μην ρισκάρουν πιθανή συμμετοχή του στο παιχνίδι της Δευτέρας αν ο ίδιος δεν είναι έτοιμος 100% καθώς υπάρχει και ο κίνδυνος της υποτροπής.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ακολουθούν δύο παιχνίδια – φωτιά στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα σε Βέροια, Λεβαδειακό που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό και την μετέπειτα πορεία του ΟΦΗ. Και σε τέτοια παιχνίδια, χρειάζονται όλοι οι παίκτες, ειδικά κάποιοι όπως ο Ιωαννίδης που με την κλάση τους και την ποιότητα τους είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook