“Σίλε”: “Και τώρα νίκη με Παναθηναϊκό!” (vds+fotos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μίρνες Σίσιτς παρέλαβε το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 7ης αγωνιστικής με τους εκπροσώπους των συνδέσμων να του χαρίζουν και αναμνηστικά δώρα. “Έχουμε καλή ψυχολογία και θέλουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό” τόνισε ο Σλοβένος χαφ του ΟΦΗ.

Στο “Βαρδινογιάννειο” βρέθηκαν εκπρόσωποι των συνδέσμων που του έδωσαν το βραβείο του καλύτερου γκολ, κάτι που αποτελούσε κοινή επιθυμία, με τον Μίρνες Σίσιτς να μην κρύβει την χαρά του για το γεγονός ότι παρέλαβε το βραβείο του από τους φιλάθλους του ΟΦΗ.

Οι εκπρόσωποι των συνδέσμων παρέδωσαν στον Σλοβένο μια τσάντα με δώρα (μεταξύ αυτών και μπλούζες του συνδέσμου “Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος”) με τον “Σίλε” να τους  ευχαριστεί για την αγάπη που δείχνουν προς το πρόσωπο του.

“Όταν κερδίζουμε, βοηθούν όλοι”
Ο “Σίλε” μιλώντας στην κάμερα της NOVA είπε για την ανάδειξη του γκολ που πέτυχε ως το καλύτερο της 7ης αγωνιστικής: «Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο όταν παίρνεις αυτό το βραβείο. Αλλά, βέβαια δεν σημαίνει ότι όταν κερδίζει η ομάδα είμαι μόνο εγώ καλός. Όλοι οι παίκτες προσπαθούν για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, χρειάζεται να συνεχίσουμε τις επιτυχίες και να φέρουμε και άλλες χαρές στον ΟΦΗ. Αν συνεχίσουμε έτσι, είμαι σίγουρος ότι και στην συνέχεια θα φέρουμε και άλλα βραβεία στην ομάδα».

Μιλώντας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Μίρνες Σίσιτς έστειλε μήνυμα νίκης για την αναμέτρηση του “Γεντί Κουλέ” λέγοντας ότι: «Σίγουρα, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε την Δευτέρα. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός αλλά πως θα είμαστε εμείς. Θέλουμε να είμαστε καλοί για να κερδίσουμε για τον κόσμο μας».

[nggallery id=210]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook