Τετ α τετ Αναστόπουλου – Σαρ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σενεγαλέζος ανεβαίνει συνεχώς και σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός του ΟΦΗ συζήτησε μαζί του για το ενδεχόμενο να χριστεί βασικός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μοχάμεντ Σαρ ήδη έκανε ντεμπούτο στην αποστολή του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και έχει ανεβάσει σημαντικά τους ρυθμούς του δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτήν που έδειξε στο παιχνίδι στο Τυμπάκι.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο 29χρονος στόπερ είχε τετ α τετ με το Νίκο Αναστόπουλο όπου συζήτησαν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και για το αν μπορεί να αγωνιστεί ένα ολόκληρο 90λεπτο. Ο Σαρ είπε στον τεχνικό του ΟΦΗ ότι πλέον νιώθει έτοιμος για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού. Και πάλι όμως, αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες και δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο στην βασική 11αδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Άλλωστε, όπως φάνηκε και στα Περιβόλια, ο Κουρδάκης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση (ήταν εκ των κορυφαίων απέναντι στον Πλατανιά) αρπάζοντας από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook