Πανζουρλισμός και αποθέωση για τους παίκτες του ΟΦΗ! (vds+fotos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την αποθέωση και την αγάπη 100αδων μικρών παιδιών γνώρισαν οι παίκτες του ΟΦΗ που επισκέφτηκαν σήμερα το 2ο&3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου δείχνοντας ότι τέτοιες κινήσεις δημιουργούν γενιές νέων φιλάθλων.

Οι Μίρνες Σίσιτς, Μανώλης Ζαχαράκης, Μανώλης Μονιάκης και Γιώργος Βαλεριάνος συνοδευόμενοι από τον Πέτρο Μαρινάκη επισκέφτηκαν το σχολείο και γνώρισαν πραγματική αποθέωση από τους μικρούς φίλους του ΟΦΗ αποδεικνύοντας ότι αυτή η πολιτική που ξεκίνησε ξανά η ΠΑΕ θα αποδώσει καρπούς και θα “γεννήσει” νέους φιλάθλους.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα, βγήκαν φωτογραφίες με παιδάκια ενώ εκείνος που είχε την μεγαλύτερη… ζήτηση ήταν ο “Σίλε” που μάλιστα μίλησε στα παιδιά ζητώντας τους να είναι καλοί μαθητές και να ασχοληθούν όλοι με τον αθλητισμό γνωρίζοντας την πραγματική αποθέωση!

Δώρα δόθηκαν από την ΠΑΕ ΟΦΗ ενώ ο Σύλλογος Μετόχων με μια αξιέπαινη πρωτοβουλία χάρισε στους μικρούς μαθητές σχολικά είδη και 300 (!!) τετράδια κάνοντας πραγματικά “ασπρόμαυρο” το σχολείο!

“Να καταλάβουν από μικρά τι εστί ΟΦΗ”

Ο Πέτρος Μαρινάκης μιλώντας για την επίσκεψη των παικτών του ΟΦΗ δεν έκρυψε την χαρά του από την μεγάλη ανταπόκριση που υπήρξε και την ζεστασιά με την οποία υποδέχτηκαν όλοι, τους παίκτες της ομάδας. «Νιώθουμε πολύ όμορφα επειδή βλέπουμε μεγάλη ανταπόκριση από τα παιδιά του σχολείου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να συνεχίσουμε αυτές τις κινήσεις γιατί είναι πολύ καλό για την ομάδα μας να καταλάβουν τα παιδιά τι εστί ΟΦΗ» είπε χαρακτηριστικά ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook