Κρίνεται σήμερα η συμμετοχή του Σίσιτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Θα λάβει τέλος η αγωνία για την συμμετοχή του Σλοβένου στο ματς της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο “Γεντί Κουλε”.

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την προετοιμασία του σήμερα και αν ο Σλοβένος καταφέρει να προπονηθεί κανονικά τότε θα πρέπει να υπολογίζεται για το αυριανό ματς. Ο Σίσιτς χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε εντατικούς ρυθμούς και ο Νίκος Αναστόπουλος αγωνιά για το αν θα είναι ετοιμοπόλεμος ο καλύτςρος μέχρι τώρα παίκτης του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα.

Σήμερα το πρωί στις 11.30 θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία στο ΒΑΚ.

Στην χθεσινή προπόνηση δεν πήρε μέρος ο άρρωστος Σαχσανίδης,  ενώ ο Γουναρίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και προπονήθηκε κανονικά.

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι της Δευτέρας, ο τεχνικός του ΟΦΗ φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση με το Παναθηναϊκό.

Ο Ιωαννίδης, μετά τον τραυματισμό του, αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα και να πάρει την θέση του Μπανούση, ενώ στην αρχική ενδεκάδα πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί και ο Λαμπρόπουλος που θα παίξει πίσω από την τριάδα της επίθεση.

Ένα πιθανό σχήμα για τον ΟΦΗ αποτελείται από τους Γουναρίδη, Ζαχαράκη, Μονιάκη, Σόουζα, Κουρδάκη, Βερόν, Ιωαννίδη,  Λαμπρόπουλος, Σίσιτς, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου.

Αν δεν παίξει ο Σλοβένος τότε Ζορμπάς και Βιτώρος είναι υποψήφιοι για το βασικό σχήμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook