Τα πάντα για το τρίποντο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ψυχολογία στο στρατόπεδο του ΟΦΗ βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο και όλοι στην ομάδα σκέφτονται μόνο την κατάκτηση της νίκης στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ (17.15 LIVE Gentikoule). Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Αναστόπουλος τον Σίσιτς.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έχουν αποσυρθεί στο ξενοδοχείο από το βράδυ της Κυριακής με το Νίκο Αναστόπουλο να μην τους μιλάει θέλοντας να αποφορτίσει το κλίμα εν όψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον ΟΦΗ δεν κρύβουν την πίστη τους και την αισιοδοξία τους για τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, αποτέλεσμα που θα τον φέρει μόνο 5ο στην βαθμολογία ενώ παράλληλα θα του δώσει και την απαραίτητη ώθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Άλλωστε, μετά τα παιχνίδια με ΠΑΟ, Ολυμπιακό ακολουθούν δύο ακόμα κόντρα σε Βέροια, Λεβαδειακό – στο “Γεντί Κουλέ” – μέσα από τα οποία θα κριθεί η πορεία της ομάδας σε μεγάλο βαθμό!

Για αυτόν τον λόγο γνωρίζουν καλά ότι επιβάλλεται η να παραμείνει αλώβητο το “Γεντί Κουλέ” και να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα που θα φέρουν την ομάδα σε μια καλή βαθμολογική θέση και θα διώξουν το άγχος σε τεράστιο βαθμό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook