Τζώρτζογλου: «Η μόνη περιφορά που γνωρίζω είναι αυτή του επιταφίου στον Άγιο Τίτο»(audio)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

 

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ ξεκίνησε την αναφορά του προς τον Αχιλλέα Μπέο λέγοντας ότι “απειλές που δέχομαι ανέφερε ο πρόεδρος και χθες υπήρξε επίσημη ανακοίνωση ότι δέχεται απειλές. Ψάχνετε στην Κρήτη να βρείτε αυτούς που σας απειλούν, μίλησα πέρυσι για φακέλους με περίμενε ο Α.Μ. (αυτού Μεγαλειότητα ο Αχιλλέας Μπέος) με 4 μπράβους, μου επιτέθηκε και εσείς μιλάτε για απειλές. Κάθε φορά που πάω στην ΕΠΟ, τα 4 παιδιά μου αγωνιούν αν θα γυρίσω πίσω. Επειδή η ΕΠΟ του επιτρέπει να μπαίνει η Αυτού Μεγαλειότητα. Αυτός ο ίδιος ο κύριος δεν ξέρετε τι κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρετε τι κάνει σε ποδοσφαιριστές, στον Παναθηναϊκό δεν τους είπε «σας γ…σα και θα σας ξαναγ…σω» και αυτόν τον άνθρωπο το 50% των ομάδων της Σούπερ Λίγκας του λένε ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου και πήγαινε τώρα και στην ΕΠΟ. Αυτή είναι η αλήθεια”.

Όσον αφορά το θέμα του ΟΦΗ είπε“Το ερώτημα είναι ότι αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Ας πούμε ο ΟΦΗ που δεν είναι μπλεγμένος στα στημένα, που είναι η πρώτη σε εισιτήρια, 24 βαθμούς διαφορά από άλλη ομάδα που θα συμμετέχει στα πλέι οφ, αν όμως δεν έχεις προϋποθέσεις να μην πάρεις άδεια. Όμως, αυτό ισχύει για όλους. Ο ΟΦΗ όμως πλήρωσε εκπρόθεσμα κάποιους, αλλά πλήρωσε. Καθυστέρησε κάποιους παίκτες 5 ημέρες να τους πληρώσει και παίρνουμε απόφαση δια περιφοράς να απορριφθεί η αίτηση ανάκλησης. Η μόνη περιφορά που γνωρίζω είναι αυτή του επιταφίου στον Άγιο Τίτο. Δεν γνωρίζω ότι παίρνεται απόφαση δια περιφοράς. Ο κ. Πιλάβιος 7 ημέρες ήταν στο εξωτερικό. Το ελληνικό ποδόσφαιρο καίγεται και εσείς κάνετε διεθνείς σχέσεις. Μετά από έξι μήνες με καταγγελία του κ. Σαλευρή μάθατε ότι έχει πλαστά δελτία”.

“Για το στοίχημα ο κ. Λιμάχερ είπε ότι η Ελλάδα είναι ο στοιχηματικός παράδεισος. Αμφιβάλλετε; Με τις αποφάσεις μας γινόμαστε οι νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου. Δεν δέχομαι ότι το νησί μου η Κρήτη απειλή. Όταν τέθηκε θέμα στο ΔΣ για τον Μπέο, ο κ. Πιλάβιος βγήκε έξω. Δεν δικαιούστε να μιλάτε όταν στη μοναδική μεγάλη διοργάνωση που έχουμε, τον τελικό, κινδύνεψαν παιδιά. Φίλαθλος μάρκαρε επιθετικό του Ατρομήτου! Μπράβο στον Γιώργο Σπανό που είπε να τελειώσει το παιχνίδι. Στο τέλος ανάψαμε βεγγαλικά και το γιορτάσαμε” ήταν τα τελευταία λόγια του Νίκου Τζώρτζογλου.

Ακούστε και το ηχητικό απόσπασμα με το τι είπε ο Νίκος Τζώρτζογλου

Tzwrtzoglou by athletic radio 104,2

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook