Άτυ”Χ”ος ο ΟΦΗ έμεινε στο 2-2 με τον ΠΑΟ αν και άξιζε τη νίκη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O OΦΗ “πάτησε” τον Παναθηναϊκό, είχε 14 κόρνερ και 11 ευκαιρίες για γκολ όμως η ατυχία και δύο αδράνειες στην άμυνα του στέρησαν τη νίκη μένοντας στο 2-2!

O Παναθηναϊκός ευτύχησε στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Γουναρίδη να ανοίξει το σκορ. Ο Χουχούμης έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, ο Τοτσέ βγήκε μπροστά από Κουρδάκη, Γουναρίδη και με προβολή άνοιξε το σκορ.

Στο 25΄ ο ΟΦΗ ήταν αυτός που απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι με την προβολή του Παπάζογλου να περνάει λίγο άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΟΦΗ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Μονιάκης έκανε ένα γέμισμα, ο Παπάζογλου, δεν μπόρεσε να κατεβάσει την μπάλα, οι αμυνόμενοι του Παναθηναϊκού αδράνησαν και ο Κουτσιανικούλης με καρφωτή κεφαλιά πρόλαβε  τον Καρνέζη και ισοφάρισε σε 1-1!

Η απάντηση των «πρασίνων» ήταν άμεση. Δεύτερη επίθεση για τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι και δεύτερο γκολ και μάλιστα αρκετά τυχερό. Ο Ζεκά γύρισε την μπάλα στον Μαυρία, αυτός έκανε ένα αδύναμο πλασέ, η μπάλα κόντραρε στον Μονάκη και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ παρολίγο ένα λεπτό αργότερα να ισοφαρίσει και πάλι όταν τον «κεραυνό» του Βερόν, ο Καρνέζης έδιωξε σε κόρνερ.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στο πρώτο μέρος με τους φιλοξενούμενους να στέκονται ιδιαίτερα τυχεροί καθώς τις δύο φάσεις που είχαν τις μετέτρεψαν σε γκολ.

Ο ΟΦΗ βγήκε στον αγωνιστικό χώρο στην επανάληψη, αποφασισμένος για την ισοφάριση.

Στο 58΄ οι «ασπρόμαυροι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Κουτσιανικούλης βγήκε απέναντι από τον Καρνέζη, προσπάθησε να τον περάσει όμως ο γκολκίπερ του ΠΑΟ τον ανέκοψε.

Δύο λεπτά αργότερα οι πράσινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 1-3 με τον Κουρδάκη να προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Σισοκό μετά την κάθετη πάσα του Κουίνσι.

Στο 73΄ η πίεση του ΟΦΗ απέδωσε καρπούς. Μετά από πολύ ωραία κεφαλιά του Παπάζογλου ο ΟΦΗ ισοφάρισε σε 2-2.Οι «πράσινοι» έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 76 με τον Γουναρίδη να κόβει τον Βιτόλο που βγήκε τετ α τετ μετά την πάσα του Τοτσέ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στο παιχνίδι με το 2-2 να μένει ως το τέλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook