“Πλέι – οφ με τον ΟΦΗ μέχρι να βγει η απόφαση για την άδεια συμμετοχής”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με βασικό μάρτυρα τον δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, κερδήθηκε από τον ΟΦΗ η πρώτη μάχη και πλέον αναμένουν όλοι τις εξελίξεις την Δευτέρα. Η απόφαση με την οποία η Κρητική ομάδα κέρδισε την προσωρινή διαταγή της απόφασης μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (12.00) αποτελεί μια πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ που θα μετατραπεί σε θρίαμβο εφόσον γίνει δεκτή η διαταγή που θα αναβάλει οριστικά την επικύρωση της βαθμολογίας μέχρι τις 7 Ιουλίου.

Παράλληλα, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΟΦΗ ζήτησε την διεξαγωγή των πλέι – οφ με την δική του παρουσία μέχρι να δοθεί η οριστική απόφαση για το θέμα της άδειας συμμετοχής.

Στην σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης, βασικός μάρτυρας ήταν ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης δίχως ωστόσο να χρειαστεί να παρέμβει. Παρ’ όλα αυτά, όπως τόνισε και ένας εκ των νομικών συμβούλων της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Πέτρος Καϊμακάμης «στην αίθουσα βρίσκεται και ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης που έχει διατελέσει πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ και γνωρίζει όλα όσα έχουν συμβεί με την ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα».

Βροντερό παρών έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον πρόεδρο Νίκο Μαχλά αλλά και τους Αντώνη Κουτάντο, Λευτέρη Κουγιουμουτζή ενώ ακόμα στην αίθουσα βρέθηκαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης καθώς και οι νομικοί της ομάδας Χρήστος Μιχαλόπουλος, Ντίνος Μανταδάκης, Μανώλης Φωτάκης. Επιπλέον, παρόν ήταν και ο Βίκτωρας Μητρόπουλος που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ καθώς και η βουλευτής Ηρακλείου Μαρία Σκραφνάκη.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook