Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule περνάει από ακτινογραφία τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και καταγράφει τι έκανε ο καθένας ξεχωριστά.

Γουναρίδης: Δεν έχει ευθύνη στα γκολ που δέχτηκε. Κάνει σωστές εξόδους, διατηρεί την ψυχραιμία του στην φάση του Βιτόλο και του κλείνει ωραία τον δρόμο για την εστία.

Ζαχαράκης: Αντιμετώπισε προβλήματα με τον Σισοκό, όμως σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά αν κρίνουμε από το γεγονός ότι είχε απέναντι του τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή. Σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια, βοήθησε επιθετικά βγάζοντας την εκπληκτική σέντρα στο γκολ του Παπάζογλου.

Μονιάκης: Ο Μαυρίας ήταν πολύ κινητικός και ο Μονιάκης προσπάθησε να τον κλείσει δίχως βοήθειες μιας και ο Σίσιτς δεν τον «ντούμπλαρε» στα μαρκαρίσματα. Κατά συνέπεια, έβγαινε μόνος με Μαυρία – Σεϊταρίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Σόουζα: Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με τον Τοτσέ αν και έχει ευθύνη στο γκολ του Ισπανού καθώς καθυστέρησε να βγει πρώτος πάνω στην μπάλα. Πέραν αυτής της αδράνειας, ο Βραζιλιάνος ήταν αρκετά καλός.

Κουρδάκης: Ακόμα πιο βελτιωμένος σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά. Άτυχος στην φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟ, «σκούπισε» όλες τις φάσεις στην άμυνα ενώ έβγαζε σωστά την μπάλα από την περιοχή του Γουναρίδη.

Ιωαννίδης: Δεν φάνηκε όσο στα προηγούμενα παιχνίδια. Ίσως και ανέτοιμος, ο Ιωαννίδης αντικαταστάθηκε δικαιολογημένα από τον Αναστόπουλο.

Βερόν: Ίσως έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι αν και πάλι έκανε κάποια στιγμιαία λάθη που παραλίγο να στοιχίσουν στον ΟΦΗ. Παρ’ όλα αυτά, ήλεγχε το κέντρο με τις γνωστές μεταβιβάσεις του που έδιναν τον ρυθμό στον αγώνα.

Λαμπρόπουλος: Μπορεί να μην ήταν τόσο επιθετικός όσο κόντρα στον Πλατανιά ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας που είχε ως αποτέλεσμα και την καθολική άνοδο του ΟΦΗ.

Σίσιτς: Επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, φαινόταν ότι έψαχνε τα πατήματα του. Παρ’ όλα αυτά, ο «Σίλε» έδωσε και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο κάτι που φαινόταν σε κάθε σπριντ και σε κάθε τρέξιμο.

Κουτσιανικούλης: Έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι. Έτρεξε ασταμάτητα, βρήκε χώρους στα άκρα του ΠΑΟ και βεβαίως πετυχαίνει ένα γκολ, σήμα – κατατεθέν της ταχύτητας του μιας και κάνει ένα σπριντ20 μέτρων μέχρι να βγει απέναντι στον Καρνέζη. Είναι σημαντικό που σκόραρε καθώς θα τον βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην συνέχεια.

Παπάζογλου: O MVP του ΟΦΗ, όχι μόνο για το γκολ αλλά για την εν γένει παρουσία του. Ο 24χρονος φορ του ΟΦΗ κάνει ένα καταπληκτικό, από τακτικής πλευράς, παιχνίδι. Με το ύψος του και την σωματοδομή του, πήρε όλες τις πρώτες πάσες βοηθώντας στην κατοχή της μπάλας και την άνοδο – σε μέτρα – του ΟΦΗ μέσα στο γήπεδο. Πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ ενώ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με Πίντο – Βελάσκες.

Αλλαγές

Βιτώρος: Δεν βρήκε χώρους με τον Πλατανιά αλλά παρ’ όλα αυτά, βοήθησε στο κράτημα της μπάλας και την κυκλοφορία της.

Μπανούσης: Μπήκε στο τέλος για να δώσει ανάσες και να βοηθήσει στην κατοχή της μπάλας.

Περογαμβράκης: Αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook