Απολογείται σήμερα ο ΟΦΗ που θα ζητήσει αναβολή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για την 1.00 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η απολογία του ΟΦΗ στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ λόγω του περιστατικού με τον Μαυρία ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα αναβληθεί μιας και οι δικηγόροι των Αθηνών απεργούν.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα και την πιθανή τιμωρία του ΟΦΗ, στην ομάδα πιστεύουν ότι δεν τίθεται θέμα αποκλεισμού του “Γεντί Κουλέ” ωστόσο είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να επιβληθεί ένα υψηλό χρηματικό πρόστιμο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

“Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 01/11/2012 και ώρα 13:00, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 8η αγωνιστική.

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης διότι: «Στο 45΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλος της εγκαλουμένης χαστούκισε ελαφρά στο κεφάλι τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας ΜΑΥΡΙΑ Χ. ο οποίος βρέθηκε δίπλα στα κιγκλιδώματα της θύρας 2 με αποτέλεσμα να γίνει προσωρινή διακοπή του αγώνα για ένα (1΄) λεπτό προκειμένου να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου» στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook