Ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Σίσιτς και την Παρασκευή θα κριθεί η συμμετοχή του!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σλοβένος δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε την Πέμπτη με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ένεση πριν το ματς με τον ΠΑΟ και το χτύπημα από τα Περιβόλια.

Δέκα ημέρες συμπληρώνει ο “Σίλε” δίχως να έχει προπονηθεί με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σημαντικός πονοκέφαλος για το Νίκο Αναστόπουλο εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Σλοβένος “έσφιξε τα δόντια” και έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό κάνοντας ένεση πριν την σέντρα του αγώνα με τον αστράγαλο του να είναι ακόμα πρησμένος.

Για αυτόν τον λόγο την Δευτέρα ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν έκανε αποθεραπεία ενώ έμεινε εκτός προπονήσεων μέχρι και την Πέμπτη. 

Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση αν και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα παίξει. Και πλέον προκύπτει ένα σημαντικό ερώτημα: Θα ρισκάρει να τον ρίξει στο παιχνίδι ο Αναστόπουλος με ανοικτό το ενδεχόμενο να πάθει υποτροπή και να χάσει κάποιο από τα δύο (πολύ σημαντικά) παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα σε Βέροια και Λεβαδειακό;

Άλλωστε και κόντρα στον Παναθηναϊκό, όλοι είδαν ότι ο “Σίλε” δεν πατούσε καλά το δεξί πόδι του με αποτέλεσμα να μην έχει την απόδοση των προηγούμενων αγώνων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook