Πάλεψε ο ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη αλλά με δύο “ζωγραφιές” του Αμπάρκιολη έχασε 2-0!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό, έχασε μοναδική ευκαιρία στο 0-0, όμως “λύγισε” με δύο ανύπαρκτα φάουλ που έδωσε ο Αμπάρκιολης και από τα οποία δέχτηκε τα δύο γκολ.

Ο Αναστόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ με ένα συμπαγές κέντρο χρησιμοποιώντας τον Μπανούση αντί του Βερόν και όπως φάνηκε, η επιλογή του ήταν σωστή. Ο ΟΦΗ έκλεισε τους διαδρόμους προς την περιοχή του Γουναρίδη με τον Ολυμπιακό να μην δημιουργεί ούτε… ψήγμα φάσης στο πρώτο ημίχρονο.

Για να ανοίξει ο δρόμος του Ολυμπιακού προς τη νίκη, χρειάστηκε ένα “σφαλτσοσφύριγμα” του Αμπάρκιολη που στο 41′ είδε φάουλ του Λαμπρόπουλου σε μαρκάρισμα πάνω στον Αμπντούν. Ο Αλγερινός εκτέλεσε το φάουλ και ο Μήτρογλου εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας του ΟΦΗ άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό.

Με την σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου, χρειάστηκε ακόμα μια πανομοιότυπη φάση όταν ο Ζαχαράκης “φύσηξε” τον Χολέμπας με τον Αμπάρκιολη να δίνει φάουλ ακριβώς πάνω στην γραμμή της περιοχής του Γουναρίδη. Ο Μασάδο το εκτέλεσε απευθείας διαμορφώντας το τελικό 2-0.

Ακόμα ο ΟΦΗ δικαιούται να φωνάζει για την φάση του 75ου λεπτού όταν ο Φετφατζίδης φάνηκε να ανατρέπει τον Ιωαννίδη ωστόσο (και πάλι) ο Αμπάρκιολης έδειξε “παίζετε”.

Θετικά στοιχεία έδειξε για τον ΟΦΗ ο Μοχάμεντ Σαρ ενώ αρκετά καλός ήταν ο Χρήστος Μπούρμπος που έδειξε ότι επέστρεψε υγιής 100%.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook