Μεγαλώνει το οπλοστάσιο εν όψει της τετράδας φωτιάς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπούρμπος, Σαρ μπήκαν στην ομάδα, τραυματισμοί δεν υπάρχουν και στον ΟΦΗ τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση καθώς στο πιο κρίσιμο σημείο το ρόστερ μεγαλώνει συνεχώς.

Η τετράδα αγώνων που ακολουθεί είναι η πιο κρίσιμη στο πρωτάθλημα. Με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, ο ΟΦΗ μπορεί να ξεμπερδέψει από νωρίς και να κοιτάζει αλλού στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με τα 3 από τα 4 παιχνίδια που ακολουθούν, να γίνονται στο “Γεντί Κουλέ” και το 1 εκτός να είναι στα μέτρα του, στον ΟΦΗ σωστά πιστεύουν ότι η ομάδα μπορεί να ξεμπερδεύει από τώρα με την υπόθεση παραμονή.

Στο Ηράκλειο έρχονται Βέροια, Λεβαδειακός, Πανθρακικός ενώ ενδιάμεσα ο ΟΦΗ πάει στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ. Όπως γίνεται κατανοητό, πρόκειται για παιχνίδια όπου ο ΟΦΗ μπορεί να συγκεντρώσει από 10 έως 12 βαθμούς και να αποβάλει το μεγάλο άγχος από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Ο πρώτος τελικός έρχεται το ερχόμενο Σαββάτο με αντίπαλο την Βέροια και ο Αναστόπουλος θα έχει στην διάθεση του, εφόσον δεν πάει κάτι στραβά μεσοβδόμαδα, όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Μάχιμοι θα είναι ξανά οι Σίσιτς, Μονιάκης αλλά και ο Ματίας Βερόν που πήρε ανάσες στο Καραϊσκάκη ενώ τα κέρδη του χθεσινού αγώνα είναι (πρώτιστα αυτός) ο Μπούρμπος και ο Σαρ.

Ο Χρήστος Μπούρμπος αγωνίστηκε για 30 λεπτά σαν αμυντικός μέσος και έδειξε ότι γύρισε πίσω πιο δυνατός από τον τραυματισμό του. Η επιστροφή του Μπούρμπου δίνει επιπλέον λύσεις στον Αναστόπουλο τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας όσο και στην μεσαία γραμμή. Άλλωστε η εμπειρία του και η κλάση του είναι δεδομένα.

Όσον αφορά τον Σενεγαλέζο, έδειξε κάποια θετικά στοιχεία ωστόσο δεν μπορεί να κριθεί επαρκώς μιας και όσο αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός δεν πίεσε την περιοχή του Γουναρίδη. Πάντως, ο Σαρ φανέρωσε πτυχές της κλάσης του και της εμπειρίας που διαθέτει βάζοντας ακόμα ένα όπλο στην δύναμη του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook