Άκυρος συναγερμός για τους “9” του Ευαγγελάτου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όσο υπάρχει η… παραμικρή καθυστέρηση από την Σούπερ Λιγκ για τα χρήματα που έχουν εκχωρηθεί, άλλο τόσο θα… πιέζουν τον ΟΦΗ για τα χρήματα που ήδη έχουν πάρει μέσω της εκχώρησης.

Δύο μήνες μετά την ιστορία (χωρίς καπνό) που φρόντισαν να ανάψουν κάποιοι εκ των 9 ποδοσφαιριστών που εκπροσωπούνται από τον Κίμωνα Ευαγγελάτο, εκείνη έκανε ξανά την εμφάνιση της.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος των 9 ποδοσφαιριστών ζήτησε την εκδίκαση του αιτήματος για αφαίρεση βαθμών του ΟΦΗ καθώς δεν έχουν καταβληθεί ακόμα τα χρήματα από την δεύτερη δόση των τηλεοπτικών που προέρχονται από την Σούπερ Λιγκ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κίμωνας Ευαγγελάτος εκπροσωπεί τους Ερόλ Μπουλούτ, Γιώργο Κατσικογιάννη, Μανώλη Ψωμά, Κώστα Κιάσσο, Αλέξη Κασμερίδη, Ανέστη Αγρίτη, Ιβάν Ρούσεφ, Φραντς Μπερτίν και Παναγιώτη Μπαρτζώκα.

Όμως, σήμερα δεν πρόκειται να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ καθώς απεργούν οι δικηγόροι στην Αθήνα, οπότε η υπόθεση αναβάλλεται επ’ αόριστον. Άλλωστε, κάτι παρόμοιο είχε γίνει και την προηγούμενη φορά όταν στα τέλη Σεπτέμβρη είχε εμφανιστεί αυτός ο κίνδυνος με τον ίδιο, εκβιαστικό τρόπο.

Παράλληλα, ο ΟΦΗ πήρε αναβολή για τις υποθέσεις των Χατζηνικολάου, Χόρχε & Τζόρντι Λόπεζ και Παπουλή. Για την υπόθεση του τελευταίου, ο ΟΦΗ θα κάνει έφεση καθώς έχουν προστεθεί κάποια χρήματα που έχουν ήδη εκχωρηθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook