Η ίωση, η “εξαφάνιση” του και το αντίο του Σαχσανίδη επειδή δεν έπαιζε…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την άκομψη αποχώρηση του, στον ΟΦΗ απαντούν με δικαστικές κινήσεις. Τι υποστηρίζουν στην ΠΑΕ για την υπόθεση Σαχσανίδη μετά το αντίο που προκάλεσε ο ίδιος με την εθελούσια έξοδο του.

Ήδη, όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο 22χρονος τερματοφύλακας αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ προκαλώντας μόνος του αυτές τις εξελίξεις αφού τα παράτησε όλα και έφυγε από την Κρήτη!

Ουσιαστικά, ο Σαχσανίδης αποτελούσε παρελθόν για τον ΟΦΗ από το προηγούμενο καλοκαίρι όταν και αποκτήθηκαν οι Γουναρίδης, Αγριμάκης. Το γεγονός ότι στον ΟΦΗ «βγήκαν» οι δύο νεαροί γκολκίπερ, υποχρέωσε τον Αναστόπουλο να εμπιστευτεί φανέλα βασικού στον Στέφανο Γουναρίδη. Ο τελευταίος δικαιώνει τον τεχνικό του ΟΦΗ να του εμπιστευτεί φανέλα βασικού ενώ και η παρουσία του Αγριμάκη τον έφερε στην 18αδα αφήνοντας εκτός τον Σαχσανίδη.

Ο τελευταίος δεν μπορούσε να δεχτεί ότι από πρώτος τερματοφύλακας βρέθηκε στην εξέδρα και για αυτόν τον λόγο – όπως υποστηρίζουν στον ΟΦΗ – προσποιούταν τον άρρωστο προκειμένου να μην συμμετέχει στις προπονήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σαχσανίδης έφυγε από το Ηράκλειο την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου και ενώ στον ΟΦΗ το πληροφορήθηκαν λίγες ημέρες αργότερα (!!) αφού ο ίδιος επικαλούνταν ίωση ώστε να μην πηγαίνει στο «Βαρδινογιάννειο».

Ακόμα και άνθρωποι που είχαν μαζί του σχέσεις στο Ηράκλειο, τον κατέκριναν για την συμπεριφορά του και την επιλογή του να φύγει επειδή απλά… δεν έπαιζε!

Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται πως είχε δρομολογήσει τις εξελίξεις για την έξοδο του καθώς λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ του δόθηκαν χρήματα – όπως τονίζουν στον ΟΦΗ – ωστόσο ο ίδιος δεν τα δέχτηκε καθώς θεώρησε ότι… ήταν λίγα!

Και την αμέσως επόμενη ημέρα, κατέθεσε προσφυγή εις βάρος του ΟΦΗ διεκδικώντας ένα ποσό περίπου στις 30 χιλ. ευρώ. Πάντως, την ίδια ώρα στον ΟΦΗ δεν σκοπεύουν να καθίσουν με «σταυρωμένα χέρια» και όπως υποστηρίζουν ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να κινηθούν δικαστικά αφού ο ίδιος επέδειξε αντιεπαγγελματική στάση τον τελευταίο μήνα.

Όσο για το ότι δεν «βγήκε» νωρίτερα το θέμα Σαχσανίδη; Στον ΟΦΗ δεν θέλησαν να το δημοσιοποιήσουν για δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν ότι δεν ήθελαν να διαταράξουν το κλίμα εν όψει των αγώνων με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και ο δεύτερος ότι βρίσκονταν σε συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να λυθεί συναινετικά το συμβόλαιο του.

Ήδη το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ έχει έτοιμο το πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθεί επί του θέματος καθώς ως εταιρεία έχει υποχρέωση απέναντι στους μετόχους και στην ιστορία της να διαφυλάξει τα συμφέροντα της. Γιατί η αποχώρηση του παίκτη, πέρα από το ηθικό μέρος έχει και νομικές διαστάσεις τις οποίος θα κυνηγήσουμε στο έπακρον…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook