“Η μισή χρονιά είναι αυτά τα τέσσερα παιχνίδια”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε ρυθμούς Βέροιας κινούνται από σήμερα στον ΟΦΗ όπου άπαντες στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στα τέσσερα επόμενα ματς όπου τονίζουν ότι “είναι οι κόποι της… μισής χρονιάς”!

Ήδη όπως γράψαμε από το πρωί, στην “μηχανή” του ΟΦΗ για την αναμέτρηση του “Γεντί Κουλέ” μπήκε και ο Μίρνες Σίσιτς που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού δηλώνοντας “παρών” εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Παράλληλα, τα ευχάριστα νέα έρχονται και από τον Στέφανο Γουναρίδη όπου δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Με το παιχνίδι κόντρα στην Βέροια, ξεκινάει μια τετράδα αγώνων εκ των οποίων τα 3 γίνονται στο “Γεντί Κουλέ” με αντιπάλους Βέροια, Λεβαδειακό και Πανθρακικό. Και όπως τόνιζε σήμερα το τεχνικό τιμ μιλώντας στους παίκτες “στόχος είναι να πάρουμε το μέγιστο των βαθμών από αυτούς τους αγώνες”.

Άλλωστε, αντικειμενικός στόχος για την τετράδα που ακολουθεί μπορεί να είναι το 4Χ4, κάτι που αν επιτευχθεί τότε θα διώξει σχεδόν… ολόκληρο το άγχος για την συνέχεια της χρονιάς. Αυτό συζητούσαν και την Τρίτη παίκτες και τεχνικό τιμ δείχνοντας την απόλυτη προσήλωση εν όψει αυτών των παιχνιδιών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook