O… Oλαϊτάν στέλνει τον Μονιάκη (ξανά) δεξιά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αλλαγές στην 11αδα ετοιμάζει ο Αναστόπουλος που την Τετάρτη έδειξε ότι σκέφτεται να επαναφέρει τον Μονιάκη στην δεξιά πλευρά λόγω του ταχύτατου Νιγηριανού μεσοεπιθετικού της Βέροιας.

Στην προπόνηση της Τετάρτης, ο τεχνικός του ΟΦΗ έβαλε στο δεξί άκρο της άμυνας τον Μονιάκη (όπως και τον Ζαχαράκη) δείχνοντας ότι θα διατηρήσει στο αριστερό τον Βάντο που τα πήγε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο λόγος που ο Αναστόπουλος μεταφέρει ξανά στα δεξιά τον Μονιάκη δεν είναι άλλος από το Νιγηριανό μεσοεπιθετικό που έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Άλλωστε και στο παιχνίδι με τον Άρη, αποτέλεσε την μόνιμη πηγή κινδύνων από την πλευρά της Βέροιας παίζοντας στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Το γεγονός ότι ο Μονιάκης διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία από τον Ζαχαράκη, του δίνει ένα προβάδισμα για το δεξί άκρο της άμυνας αν και ο τελευταίος τα πήγε αρκετά καλά στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Επιστροφή Βερόν στην 11αδα
Ακόμα, όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και ο Ματίας Βερόν. Ο Αργεντινός πήρε ανάσες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ενώ η παρουσία του στην 11αδα προϋποθέτει και έναν πιο επιθετικό ΟΦΗ.

Πέραν του Βερόν, την τριάδα στην μεσαία γραμμή θα αποτελούν οι Ιωαννίδης, Λαμπρόπουλος ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Σίσιτς, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου.

Ακόμα, θα παραμείνει ίδιο το κεντρικό αμυντικό δίδυμο  με τους Σόουζα – Κουρδάκη που τα έχουν πάει καλά στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook