“Επιθετικά και δυνατά από το πρώτο λεπτό” το σύνθημα στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Βέροια και ο Νίκος Αναστόπουλος ζήτησε πίεση από την αρχή και γρήγορο γκολ.

Η προπόνηση της Πέμπτης αφιερώθηκε αποκλειστικά και μόνο σε ασκήσεις τακτικής με τον τεχνικό του ΟΦΗ να δείχνει τις προθέσεις του μέσα από αυτές. Παράλληλα, το σύνθημα που επικράτησε είναι η άσκηση πίεσης από το πρώτο λεπτό και παράλληλα η επίτευξη ενός γρήγορου γκολ που θα διώξει το άγχος από τα πόδια των παικτών.

Όσον αφορά τα πλάνα του “Αναστό”, για την 11αδα του Σαββάτου, όπως γράψαμε χθες, η μια από τις αλλαγές που θα δούμε θα είναι η χρησιμοποίηση του Μανώλη Μονιάκη στο δεξί άκρο της άμυνας με τον 24χρονο αμυντικό να έχει προβάδισμα έναντι του Μανώλη Ζαχαράκη. Αριστερά, θα παραμείνει ο Βάντο και στο κέντρο της άμυνας οι Κουρδάκης – Σόουζα.

Ακόμα, θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και ο Ρικάρντο Ματίας Βερόν (αντί του Μπανούση) που θα αποτελέσει την τριάδα των χαφ μαζί με τους Ιωαννίδη – Λαμπρόπουλο και τον τελευταίο να παίζει πιο μπροστά.

Η τρίτη (και τελευταία) αλλαγή στην 11αδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι αυτή του Μίρνες Σίσιτς που θα πάρει την μια από τις δύο θέσεις στην επίθεση με τις άλλες δύο να είναι “κατειλημμένες” από τους Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook