Ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Tην προετοιμασία για το παιχνίδι με την Βέροια ολοκληρώνει σήμερα ο ΟΦΗ με τον Νίκο Αναστόπουλο να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του. 

Ο τεχνικός του ΟΦΗ για πρώτη φορά φέτος θα έχει όλα του τα όπλα στην φαρέτρα και προετοιμάζει την ομάδα του με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Αναστόπουλος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του πίεση από το πρώτο λεπτό και ένα γρήγορο γκολ ώστε να φύγει το άγχος.

Ο “αλενατόρε” φαίνεται να έχει καταλήξει και στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αυριανό αγώνα με τον Μανώλη Μονιάκη να τοποθετηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας με τον 24χρονο αμυντικό να έχει προβάδισμα έναντι του Μανώλη Ζαχαράκη. Αριστερά, θα παραμείνει ο Βάντο και στο κέντρο της άμυνας οι Κουρδάκης – Σόουζα.

Ακόμα, θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και ο Ρικάρντο Ματίας Βερόν, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λεπτό κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός  θα αποτελέσει την τριάδα των χαφ μαζί με τους Ιωαννίδη – Λαμπρόπουλο και τον τελευταίο να παίζει πιο μπροστά.

Στην ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του επιστρέφει και ο Σίσιτς. Ο Αναστόπουλος περιμένει δυναμική επιστροφή από τον Σλοβένο, που είναι ικανός να “καθαρίσει” τέτοια ματς. Οι άλλες δύο θέσεις στην επίθεση θα καλυφθούν από τους Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook