«Εδώ είναι ΟΦΗ!»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησης του Σαχσανίδη. Πώς του έδειξε την πόρτα της εξόδου ο Νίκος Αναστόπουλος.

Στα δύο χρόνια που βρίσκεται ο «Αναστό» στο Ηράκλειο έχει αποδείξει ότι δεν βάζει τίποτα και κανέναν πάνω από τον ΟΦΗ. Και όποιος βάζει τον εαυτό του πάνω από τον σύλλογο, απλά… αφαιρείται από το σύνολο! Άλλωστε, ο Νίκος Αναστόπουλος είναι σαν «πατρική φιγούρα» για τους ποδοσφαιριστές που δεν είναι τυχαίο ότι όλοι τρέχουν να του αφιερώσουν τα γκολ ενώ πάντα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Ακόμα και στην περίπτωση του Σαχσανίδη, ο «Αναστό» ήταν εκείνος που τον στήριξε όταν δέχτηκε το πιο αστείο γκολ της χρονιάς στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Και φαίνεται ότι ο 22χρονος γκολκίπερ δεν ανταποκρίθηκε ποτέ σε αυτήν την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Το Gentikoule αποκαλύπτει και φέρνει στο φως το επεισόδιο που αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του Σαχσανίδη στον ΟΦΗ και το οποίο προκάλεσε ο ίδιος με την συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα αλλά και τους συμπαίκτες του.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο 22χρονος γκολκίπερ βλέποντας ότι δεν υπολογίζεται από τον Αναστόπουλο (αρκετοί μέσα στον ΟΦΗ κατηγορούν τον Σαχσανιίδη για αδιαφορία) άρχισε να προφασίζεται τραυματισμούς και… ιώσεις! Στον ΟΦΗ βέβαια είχαν καταλάβει ότι απλά ήταν δικαιολογίες ώστε να μην έρχεται στις προπονήσεις. Όπως βέβαια γνωρίζουν ότι την ίδια περίοδο που υποστήριζε ότι ήταν άρρωστος, έκανε… «βολτούλες» στο κέντρο του Ηρακλείου!

Το τέλος στην σχέση του ΟΦΗ με τον Σαχσανίδη μπήκε όταν ο Αναστόπουλος αποφάσισε να πάρει πάνω του το θέμα. Συγκεκριμένα, δύο ημέρες πριν φύγει ο Σαχσανίδης από την Κρήτη, ο τεχνικός του ΟΦΗ τον κάλεσε στο γραφείο του στο «Βαρδινογιάννειο» και εκεί… τον άκουσε όλο το αθλητικό κέντρο!

«Εδώ είναι ΟΦΗ. Κανένας δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνω πως τόσο καιρό προσποιείσαι τον άρρωστο και τον τραυματία;» είπε ο Αναστόπουλος στον Σαχσανίδη.

Ο «Αναστό» δεν έμεινε μόνο στα λόγια αλλά προχώρησε και στις πράξεις και στην συνέχεια της συζήτησης έδωσε… «υποχρεωτική άδεια» στον Σαχσανίδη για 5 ημέρες (!) λέγοντας του «φύγε και ξαναέλα για προπόνηση την Τρίτη (ενώ μεσολαβούσε το ματς με τον ΠΑΟ την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου).

Είναι χαρακτηριστικό της έντασης ότι οι φωνές του Αναστόπουλου ακούστηκαν σε όλο το ΒΑΚ και βέβαια έφτασαν στα αυτιά των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ που γνώριζαν τι είχε συμβεί.

Ο Σαχσανίδης έφυγε από το «Βαρδινογιάννειο» και δύο ημέρες μετά έφυγε από την Κρήτη δίχως να ενημερώσει κανέναν από την ομάδα βάζοντας το τέλος στην σχέση του με τον ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook