“Με τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται” είπαν Ζαχαράκης – Βιτώρος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ κλήθηκαν στην εθνική ελπίδων όπου θα κάνουν το ντεμπούτο τους με τα “γαλανόλευκα” και μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας δεν έκρυψαν την μεγάλη χαρά του δίνοντας το στίγμα για την συνέχεια.

Ο Γιάννης Βιτώρος ευχαρίστησε το Νίκο Αναστόπουλο και τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει τονίζοντας ότι «είναι ένα υπέροχο συναίσθημα η δυνατότητα που μου δίνεται να αγωνιστώ με το εθνόσημο στο στήθος. Αποτελεί τιμή για μένα και θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου που μου δείχνει τον δρόμο και τους παράγοντες του ΟΦΗ που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στην ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Μανώλης Ζαχαράκης υπογράμμισε ότι συνεχίζεται η σκληρή δουλειά: «Μια κλήση σε εθνική ομάδα αποτελεί ύψιστη στιγμή για κάθε ποδοσφαιριστή. Η χαρά μου είναι μεγάλη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω καταφέρει κάτι. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά και ταπεινά για να καθιερωθώ στον ΟΦΗ αλλά και στις Εθνικές ομάδες. Ευχαριστώ όλους όσους με πιστεύουν και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook