Μόνο νίκη!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για τον ΟΦΗ υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια και αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Οι “ασπρόμαυροι” μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και για αυτούς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με τον Νίκο Αναστόπουλο να παίρνει στην αποστολή 20 παίκτες οι οποίοι και είναι οι εξής:

Αγριμάκης, Γουναρίδης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Βάντο, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Κουρδάκης, Βερόν, Μπανούσης, Ζορμπάς, Ιωαννίδης, Βιτώρος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Καπουράνης και Λαμπρόπουλος.

Ο ΟΦΗ αναμένεται να παραταχθεί με τρεις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό καθώς Μονιάκης, Βερόν και Σίσιτς επανέρχονται στην ενδεκάδα και εκτός μένους οι Ζαχαράκης, Μπανούσης και Βιτώρος που ξεκίνησαν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όλα δείχνουν ότι ο Μονιάκης θα παίξει δεξιά ενώ ο Βάντο θα παραμείνει στο αριστερό άκρο της άμυνας μετά και την καλή εμφάνιση που έκανε στο Καραϊσκάκη. Ο Βερον επανέρχεται στο κέντρο, ενώ την επανεμφάνιση του κάνει και ο Σίσιτς που θα πλαισιώσει την τριάδα της επίθεσης μαζί με τους Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη.

Έτσι το πιθανότερο σχήμα που έχουμε να δούμε είναι κάτω από τα δοκάρια τον Γουναρίδη ενώ οι Σόουζα – Κουρδάκης θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Μονιάκη να παίζει στο δεξί άκρο και ο Βάντο στο αριστερό.Στην μεσαία γραμμή επανέρχεται ο Βερόν που θα παίξει μαζί με τους Λαμπρόπουλο, Ιωαννίδη και στην επίθεση οι Σίσιτς, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook