Στην “επέτειο” του Αναστόπουλου κέρναγε ο Σίσιτς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δύο ασίστ του Σλοβένου, ο ΟΦΗ δίχως να ιδρώσει κέρδισε 2-0 την Βέροια και έκανε το πρώτο από τα τέσσερα βήματα για την… εξαφάνιση του άγχους.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έλεγε την Παρασκευή ότι οι τέσσερις αγώνες που ακολουθούν είναι το κλειδί για την φετινή πορεία του ΟΦΗ. Και όπως αποδείχθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές του είχαν πιάσει το νόημα που δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Βέροια.

Ο ΟΦΗ σοβαρός από το πρώτο λεπτό, δυσκολεύτηκε μέχρι να κάνει το 1-0 αφού σε εκείνο το λεπτό “άνοιξε” η μαζική άμυνα της Βέροιας. Και για να γίνει αυτό, χρειάστηκε και την βοήθεια της τύχης αλλά και την κλάση του Σίσιτς. Στο 41′ ο “Σίλε” κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Σόουζα με προβολή άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ.

Από την στιγμή που ο ΟΦΗ άνοιξε την άμυνα της Βέροιας, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Με την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 58′ ο ΟΦΗ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Σίσιτς να σερβίρει και τον Λαμπρόπουλο να κάνει το 2-0 με ένα σουτ πάνω στην κίνηση “κλειδώνοντας” τη νίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook