Στον Σόουζα καταλήγει το βραβείο – 2ος ο “Σιλε”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η διαφορά που έχει αποκτήσει ο Βραζιλιάνος είναι πολύ μεγάλη για να… καλυφθεί μέσα σε λίγες ώρες, όπως το ίδιο ισχύει και με τον Μίρνες Σίσιτς που πάντως αποτελεί τον έναν από τους δύο ποδοσφαιριστές της Σούπερ Λιγκ που έχει προταθεί υποψήφιος τόσες φορές.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ θα αποτελέσει και μια εξαίρεση στον κανόνα αφού πιθανότατα αποτελεί τον πρώτο στόπερ που κερδίζει το βραβείο του καλύτερου γκολ καθώς συνήθως τέτοιες διακρίσεις πάνε στους μέσους και τους επιθετικούς. Ωστόσο, ο Σόουζα επιβραβεύεται από τους φιλάθλους του ΟΦΗ (και όχι μόνο) για το πανέμορφο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βέροια και έτσι θα γίνει ο δεύτερος παίκτης του ΟΦΗ μετά τον Μίρνες Σίσιτς που θα το παραλάβει.

Την ίδια ώρα ο Σλοβένος δεν κατάφερε να κερδίσει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην κούρσα για τον MVP της 10ης αγωνιστικής ωστόσο με την παρουσία του στην ψηφοφορία για 3η φορά δημιουργεί ένα ξεχωριστό γεγονός. Ο Σίσιτς αποτελεί τον έναν από τους δύο ποδοσφαιριστές της Σούπερ Λιγκ που έχουν διεκδικήσει τα βραβεία τις περισσότερες φορές με τον Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ να τα έχει κερδίσει 3 φορές (2 Best Goal / 1 MVP).

Όπως και να’ χει, ο Σλοβένος απέδειξε για ακόμα μια αγωνιστική γιατί αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστής του ελληνικού πρωταθλήματος.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook