“Πέφτουν τα τσιμέντα” του “Γεντί Κουλέ” την Κυριακή με τον Βέρα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μνήμες ενός ΟΦΗ άλλων εποχών ξυπνάει η διοίκηση του συλλόγου που την Κυριακή θα τιμήσει έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του, τον Χάιμε Βέρα!

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Χιλιανός άσος θα έρθει στο Ηράκλειο και θα τιμηθεί από την διοίκηση του ΟΦΗ πριν την έναρξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Και βέβαια όπως γίνεται κατανοητό, η παρουσία του ΜΕΓΑΛΟΥ Χάιμε Βέρα αποτελεί ακόμα ένα κίνητρο για τον κόσμο του ΟΦΗ να βρεθεί στο “Γεντί Κουλέ” ώστε να αποθεώσει έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην 87χρονη ιστορία του συλλόγου! Ο Χιλιανός άσος αποδέχτηκε την πρόταση του Μάνθου Πουλινάκη και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο μετά από 20 χρόνια!

Ο μεγάλος Χιλιανός άσος θα επιστρέψει στην Κρήτη για να βρεθεί ξανά με τον κόσμο της ομάδας που τον λάτρεψε την 5ετία 1987 – 1992 όπου φόρεσε τα “ασπρόμαυρα”!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

“Με μεγάλη χαρά η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει ότι την Κυριακή, πριν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, θα τιμηθεί ο Χάιμε Βέρα. Ένας από τους πιο σπουδαίους παίκτες που φόρεσαν ποτέ την φανέλα της ομάδας, ο Χιλιανός μέσος που τώρα είναι  συνεργάτης του Χόρχε Μπόργκι, ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ομάδας της Χιλής, βρίσκεται με την εθνική ομάδα της χώρας του στην Ελβετία. Σήμερα επικοινώνησε μαζί του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης και του έκανε την σχετική πρόσκληση την οποία ο Βέρα, σε άπταιστα ελληνικά, αποδέχτηκε με χαρά και συγκίνηση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook