Στην τελική ευθεία…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό συνεχίζει ο ΟΦΗ με τους “ασπρόμαυρους” να στοχεύουν στην δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Με τους διεθνείς με την Ελπίδων Ζαχαράκη και Βιτώρο να επιστρέφουν χθες στις προπονήσεις κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα με τον Σίσιτς ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σλοβενίας ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό όπου στόχος της ομάδας είναι να κάνει το δεύτερο βήμα από τα 4 που ακολουθούν. Ήδη στο σακούλι μπήκαν οι πρώτοι τρεις βαθμοί από το παιχνίδι με την Βέροια και στην ομάδα φιλοδοξούν να μπουν ακόμα 9 στα παιχνίδια που ακολουθούν με Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικό.

Στον ΟΦΗ βέβαια πάνε βήμα-βήμα και όπως είναι φυσικό άπαντες έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής με τους Βοιωτούς. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί σήμερα με τον Νίκο Αναστόπουλο να μην υπολογίζει για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής στους τραυματίες Χαριτωνίδη και Μπούρμπο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook