Από τον Σόουζα ξεκινάει το πλάνο εξυγίανσης του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η διοίκηση του ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο αμυντικό για την εξόφληση των οφειλών του σε 36 μήνες με αποτέλεσμα να μπει σε αφετηρία το πλάνο εξυγίανσης του συλλόγου.

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια την Παρασκευή η εφημερίδα “Γάτα” που ανέφερε στο ρεπορτάζ ότι “ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει συμφωνήσει να πληρωθεί κάποιες οφειλές από πέρυσι σε 36 μήνες και η διοίκηση του ΟΦΗ σκοπεύει να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο”.

Ο Ντένις Σόουζα συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες με τον Μάνθο Πουλινάκη και συμφώνησαν ώστε τα χρήματα που του οφείλονται από την περσινή σαιζόν να του δοθούν σε 36 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα “παγώσουν” οι οφειλές από την σαιζόν 2011 – 2012 και θα τακτοποιηθούν μέσα σε 3 χρόνια προκειμένου να ξεκινήσει σταδιακά η αποπληρωμή των χρεών προς όλους εκείνους στους οποίους οφείλονται χρήματα.

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος του ρεπορτάζ της εφημερίδας που αναφέρεται στην ανανέωση του συμβολαίου του, πρέπει να πούμε ότι οι δύο πλευρές έκαναν μια πρώτη κουβέντα (με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης) για να επεκταθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Μια ακόμα συζήτηση θα γίνει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που θα αφορά αποκλειστικά αυτό το θέμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook