Για το δεύτερο από το τέσσερα βήματα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πριν το παιχνίδι  με την Βέροια, στον ΟΦΗ είχαν βάλει σαν στόχο το 4Χ4. Το πρώτο βήμα έγινε απέναντι στην “βασίλισσα του βορρά” την προηγούμενη εβδομάδα και οι “ασπρόμαυροι” σήμερα θέλουν να κάνουν το δεύτερο απέναντι στον Λεβαδειακό (15:00 LIVE Athletic Radio 104,2 και Gentikoule). 

O Νίκος Αναστόπουλος σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας ζήτησε πίεση από το πρώτο λεπτό και ένα γρήγορο γκολ που θα λύσει τα πόδια των “ασπρόμαυρων”. Στον ΟΦΗ γνωρίζουν καλά πως το σημερινό παιχνίδι αποτελεί μια πρώτη τάξης ευκαιρία για να γεμίζει ο ΟΦΗ το “σακούλι” και να κάνει βήματα ώστε να ξεμπερδεύει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ για την σημερινή αναμέτρηση επέλεξε στην αποστολή 20 παίκτες οι οποίοι είναι και οι εξής:

Γουναρίδης, Αγριμάκης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Βάντο, Σόουζα, Σαρ, Κουρδάκης, Λαμπρόπουλος, Βερόν, Ιωαννίδης, Μπανούσης, Βιτώρος, Νύκταρης, Παπάζογλου, Σίσιτς, Κουτσιανικούλης, Καπουράνης, Ζορμπάς, Περογαμβράκης.

Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να παρατάξει τους ίδιους 11 που είδαμε και στο παιχνίδι με την Βέροια. 

Η 11αδα με την οποία παρατάχθηκε ο ΟΦΗ κόντρα στην Βέροια λειτούργησε αρκετά καλά ενώ αυτό ισχύει κυρίως για την τριάδα του κέντρου όπου δίνει ελευθερία κινήσεων και χώρου στον Αντρέα Λαμπρόπουλο που αναδεικνύεται σε λίρα εκατό για τον σύλλογο. Έτσι οι 11 του Νίκου Αναστόπουλου αναμένεται να είναι οι Γουναρίδης, Κουρδάκης, Βάντο, Ζαχαράκης, Σόουζα, Ιωαννίδης, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Σίσιτς, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου.


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook