Συνεχίζει να σημαδεύει τα δοκάρια ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με κεκτημένη ταχύτητα από την χθεσινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Ρούβα σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο ΒΑΚ, σημαδεύοντας τα δοκάρια.

Πλην των  έμπειρων Σαρ, Μονιάκη και Ζορμπά ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με νεαρούς παικτες που είχαν διάθεση στο παιχνίδι, ωστόσο έλειψε η τελική ενέργεια. Ο Ρούβας αγωνίστηκε και αυτός με τα “δεύτερα” με την ομάδα της Γέργερης να μην δείχνει απειλητική στο παιχνίδι πλην δύο περιπτώσεων.

Οι “ασπρόμαυροι” με κεκτημένη ταχύτητα από την χθεσινή αναμέτρηση όσον αφορά τα δοκάρια τα σημάδεψαν δύο φορές με τον Μπανούση, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως όπως και χθες με τον Σίσιτς που είχε δοκάρι στην φάση που υποδείχθηκε οφ-σαιτ μια ανάλογη φάση έγινε σήμερα με τον Καπουράνη.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είδαμε πολλά πράγματα από τις δύο ομάδες με το σουτ του Καπουράνη στο 25΄. το οποίο απομάκρυνε σε κόρνερ ο Μπολέμης να είναι ότι πιο αξιόλογο.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες ανέβασαν ρυθμούς με τον ΟΦΗ να έχει δύο δοκάρια με τον Μπανούση, 2 πολύ καλές ευκαιρίες με τον  Ροβίθη και μία με τον Νύκταρη, ενώ και ο Ρούβας σε 2 περιπτώσεις θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα.

OΦΗ: Αγριμάκης Μονιάκης, Σαρ, Βαλεριανος, Νύκταρης, Μπανούσης, Χατζηκοσμάς, Ζορμπάς, Καπουράνης, Ροβίθης, Βιτώρος

Aγωνίστηκαν και οι Γιαγκιόζης, Φαζός, Κολιακουδάκης, Χατζάκης,

Ρούβας: Μπολέμης, Κίτσος, Ιερωνθμάκης, Χατζηανδρέου Ντελια, Πλουσής, Λυκούδης, Αντωνάκης, Χατζησάβας, Έλκεμανς, Γκάτσης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook