Μπαίνει σε ρυθμούς ΠΑΣ ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά το φιλικό της Δευτέρας με τον Ρούβα, στον ΟΦΗ μπαίνουν σήμερα σε ρυθμούς ΠΑΣ και ξεκινάνε την προετοιμασία τους εν όψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης στους Ζωσιμάδες. 

Στον ΟΦΗ αφήνουν πίσω τους την ήττα από τον Λεβαδειακό και από σήμερα ξεκινάνε την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Η ήττα από τους Βοιωτούς και ιδιαίτερα με τον τρόπο που ήρθε έχει “πληγώσει” τον εγωισμό των παικτών που θέλουν να “ρεφάρουν” την ήττα από τον Λεβαδειακό με κάτι καλό στα Γιάννενα.

Στην ομάδα περιμένουν εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ και περισσότερα πράγματα από τον Σίσιτς. Ο Σλοβένος αποτελεί τον κινητήριο μοχλό του ΟΦΗ και είναι ένας παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα, ωστόσο στην αναμέτρηση με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου ήταν σκιά του εαυτού του. Στον ΟΦΗ θεωρούν πως η μία μόλις προπόνηση που έκανε με τον ΟΦΗ την προηγούμενη εβδομάδα και τα ταξίδια λόγω Εθνικής ταλαιπώρησαν τον Σλοβένο, από τον οποίο περιμένουν να δείξει τον πραγματικό του εαυτό στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση του Σαββάτου θα ξεκινήσει σήμερα με διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) με τον Νίκο Αναστόπουλο να μην έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Μπούρμπο και Χαριτωνίδη. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook