Μέσα ο Μονιάκης, κλειδιά οι “Σίλε” – “Κούτσια”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι του Σαββάτου τέθηκε ο 24χρονος αριστερός μπακ ενώ όπως φάνηκε την Πέμπτη, σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι θα παίξουν οι δύο ακραίοι μεσοεπιθετικοί του ΟΦΗ.

Ο “Μόνια” ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες και η οποία είχε ως αποτέλεσμα την απουσία του από την προπόνηση της Τετάρτης δίνοντας παρόν στην “μάχη” των Ιωαννίνων.

Ένα παιχνίδι πάντως, όπου σκοπός του ΟΦΗ είναι να “χτυπήσει” τον ΠΑΣ στην κόντρα επίθεση και με τους Σίσιτς – Κουτσιανικούλη που σίγουρα διαθέτουν την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα ώστε να κάνουν την ζημιά στην άμυνα των Ηπειρωτών.

Ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του την Πέμπτη ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και να αποφευχθούν τα αβίαστα λάθη, όπως αυτά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που στοίχισαν και τη νίκη παρά την καλή εμφάνιση της ομάδας.

Σκοπός του ΟΦΗ θα είναι να “χτυπήσει” τους γηπεδούχους στην κόντρα επίθεση και για αυτόν τον λόγο το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε στο πως θα αναπτύσσεται η ομάδα. Ο Αναστόπουλος ζήτησε καλή κυκλοφορία της μπάλας και γρήγορες επίθεσης με το βάρος να πέφτει σε Κουτσιανικούλη και Σίσιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook