Ολοκληρώνει την προετοιμασία του με πίστη για τη νίκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Tην προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνει σήμερα ο ΟΦΗ, ο οποίος θέλει μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους σήμερα, με προπόνηση που θα γίνει στις 15:15. και μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα “πετάξει” στις 5.30 μμ. για Αθήνα και από και με νέα πτήση για την πρωτεύουσα των Ιωαννίνων.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι του Σαββάτου, ο Μονιάκης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες, από χθες επέστρεψε στις προπονήσεις και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του “αλενατόρε”.  Ο τεχνικός τουΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου “ποντάρει” πολλά στους Σίσιτς – Κουτσιανικούλη που σίγουρα διαθέτουν την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα ώστε να κάνουν την ζημιά στην άμυνα των Ηπειρωτών, ενώ παράλληλα για πρώτη φορά φέτος αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός ο Σαρ, ο οποίος είναι στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook