Να γίνει ΠΑΣας στα Γιάννενα θέλει ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αποστολή στα Γιάννενα: Παύλος Σιδερίδης

Με σκοπό να πάρει αυτό που δεν πήρε κόντρα στον Λεβαδειακό, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα τον ΠΑΣ Γιάννενα στις Ζωσιμάδες (LIVE 17.15 Gentikoule, Athletic Radio 104,2) με σκοπό τη νίκη που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά και θα ζεστάνει τον κόσμο εν όψει Απόλλωνα και Πανθρακικού.

Σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ δίνει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και βέβαια μπροστά στον κόσμο της θα θέλει τη νίκη για πολλούς και… διάφορους λόγους. Πάντως, ο ΟΦΗ έδειξε και κόντρα στον Λεβαδειακό ότι δεν έχει να φοβηθεί καμία ομάδα στην Σούπερ Λιγκ και αυτό ήταν κάτι που το είπε αρκετές φορές ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές του.

Το ντεμπούτο του στην αρχική 11αδα αναμένεται να κάνει ο Μοχάμεντ Σαρ και από τον οποίο στον ΟΦΗ περιμένουν πάρα πολλά. Ο Σενεγαλέζος θα αποτελέσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΟΦΗ με τον Ντένις Σόουζα ενώ στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Ζαχαράκης και Βάντο.

Την τριάδα στην μεσαία γραμμή αναμένεται να αποτελέσουν οι Βερόν, Ιωαννίδης και Λαμπρόπουλος ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στο αρχικό σχήμα και τον Κώστα Μπανούση, σε περίπτωση που ο Αναστόπουλο επιλέξει ένα πιο “σφιχτό” σχήμα στο κέντρο.

Σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι θα παίξουν οι Κουτσιανικούλης και Σίσιτς με τον 54χρονο τεχνικό του ΟΦΗ να ζητάει από τους δύο ποδοσφαιριστές πολλά σουτ, γρήγορες αντεπιθέσεις και συνεχές πρέσινγκ. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Θανάσης Παπάζογλου με τον 24χρονο αμυντικό του ΟΦΗ να έχει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αμυντικών του ΠΑΣ Γιάννενα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook