Kαι τώρα το κύπελλο για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μπορεί οι δύο συνεχόμενες ήττες από Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα να έχουν κάνει επιτακτική ανάγκη τη νίκη στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ωστόσο για τον ΟΦΗ προέχει ο αγώνας κυπέλλου με τον Απόλλων Αθηνών και εκεί ρίχνουν την προσοχή τους στην ομάδα.

Οι δύο κολλητές ήττες και μάλιστα σε παιχνίδια που ο ΟΦΗ αναζητήσουμε κάτι καλύτερο κόντρα σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με αυτόν καθήλωσαν την ομάδα στους 13 βαθμούς.

Η ατολμία του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο και το γεγονός πως σημαντικές μονάδες κινήθηκαν ρε ρηχά νερά απέφεραν την ήττα στους Ζωσιμάδες και πλέον στον ΟΦΗ δεν θέλουν να σκέφτονται πως μπορεί η ομάδα να απολέσει βαθμούς για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στο στρατόπεδο της ομάδας πάντως πριν από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό υπάρχει αυτό με τον Απόλλων Αθηνών για το κύπελλο και στον ΟΦΗ από την Δευτέρα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Όπως προκύπτει από τις τάξεις της ομάδας το κύπελλο είναι ένας θεσμός που απασχολεί τους “ασπρόμαυρους” οι οποίοι θέλουν να διακριθούν μέσω αυτού. Άλλωστε η περσινή πορεία της ομάδας στον θεσμό αποδεικνύει πως στον ΟΦΗ δεν αφήνουν το κύπελλο σε δεύτερη μοίρα. Άλλωστε όπως προέκυψε και από τις δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου αλλά και των παικτών μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον ΟΦΗ θέλουν από τον πρώτο αγώνα να πάρουν ένα σκορ που θα κάνει εύκολο το έργο τους στον επαναληπτικό της Αθήνας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook