Για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή μετά τις ήττες από Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα έχει σήμερα ο ΟΦΗ ο οποίος υποδέχεται στο “Γεντι Κουλέ” τον Απόλων Αθηνών (LIVE 18.30 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδος.΄

Για τους “ασπρόμαυρους” η σημερινή αναμέτρηση είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα αλλά και να ζεστάνουν τις μηχανές τους εν όψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με τον Πανθρακικό.

Στόχος της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου είναι η νίκη με ένα καθαρό σκορ που θα δίνει ένα σαφές προβάδισμα πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς της 22 Δεκεμβρίου στο “Γιάννης Παθιακάκης”.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ προτίμησε για την σημερινή αναμέτρηση να αφήσει εκτός αποστολής τους Βάντο και Κουτσιανικούλη, ενώ ακόμα εκτός έμειναν και οι τραυματίες Μπούρμπος καιΧαριτωνίδης αλλά και ο τιμωρημένος Βερόν.

Στην αποστολή βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές

Γουναρίδης, Αγριμάκης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Σαρ, Σόουζα, Κουρδάκης, Ιωαννίδης, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Ζορμπάς, Καπουράνης, Νύκταρης, Ροβίθης, Σίσιτς, Παπάζογλου, Μπανούσης, Περογαμβράκης, Χατζηκοσμάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook