Και όμως ο ΟΦΗ είχε κέρδη από το χθεσινό ματς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο ΟΦΗ να μην έθελξε τα πλήθη με την απόδοση του όμως είναι δεδομένο ότι είχε αγωνιστικά κέρδη εν όψει της συνέχειας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε φανέλα βασικού σε Περογαμβράκη και Βιτώρο και σίγουρα ο ίδιος πρέπει να αισθάνθηκε «γεμάτος» από την παρουσία των δύο τους.

Ο «Πέρο» έπαιξε στα δύο άκρα της επίθεσης και με την ταχύτητα του και το θράσος του ανταποκρίθηκε στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Νίκος Αναστόπουλος. Η παρουσία του 24χρονου μεσοεπιθετικού ήταν άκρως ενθαρρυντική μιας και έδειξε ότι αποτελεί μια επιπλέον (βασική) επιλογή για τα δύο άκρα της επίθεσης.

Όσον αφορά τον Βιτώρο, είναι δεδομένο πως έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια με την φανέλα του ΟΦΗ ωστόσο χθες έδειξε μια μεγάλη προσαρμογή στις απαιτήσεις ενός βασικού ποδοσφαιριστή. Και βέβαια αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ένα παιδί που μέχρι πριν από λίγους μήνες είχε (ποδοσφαιρική) ζωή ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή…

Ο Αναστόπουλος έκανε την έκπληξη και διατήρησε το ίδιο αμυντικό δίδυμο με τους Σαρ και Σόουζα να κάνουν μια εξαιρετική εμφάνιση. Τα χαμόγελα δεν έλειψαν για την εμφάνιση του Σενεγαλέζου στόπερ που μπορεί να μην είναι έτοιμος ακόμα 100% ωστόσο με την εικόνα που παρουσίασε απέδειξε για ακόμα μια φορά την αξία και την ποιότητα που διαθέτει ένας ποδοσφαιριστής του δικού του βεληνεκούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook