Χάιμε Βέρα: “Πάντα στην καρδιά μου ο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εδώ και λίγα λεπτά βρίσκεταΙ στο Ηράκλειο ο Χιλιανός “παιχταράς” που δήλωσε συγκινημένος από την πρόσκληση του ΟΦΗ και τόνισε ότι “πάντα είναι στην καρδιά μου”.

Ο μεγάλος Χάιμε Βέρα έφτασε στο Ηράκλειο λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα συνοδεία της συζύγου του και από τον ΟΦΗ τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Πέτρος Μαρινάκης.

Ο τελευταίος τον υποδέχτηκε και μιλώντας του σε άπταιστα ισπανικά, τον συνέστησε με τον Μάνθο Πουλινάκη (μιας και οι δυο τους είχαν επικοινωνήσει μόνο τηλεφωνικά) και του έδωσε την ανθοδέσμη φορώντας του ένα “ασπρόμαυρο” κασκόλ.

Στην συνέχεια, ο Χάιμε Βέρα – που δεν έκρυψε την συγκίνηση του – μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στην αίθουσα αφίξεων του “Νίκος Καζαντζάκης” τόνισε σε σχεδόν άπταιστα ελληνικά (αν σκεφτεί κανείς ότι λείπει από την Ελλάδα περίπου 20 χρόνια): “Σας αγαπάω πολύ εδώ. Έπαιξα 5 χρόνια, έχω ακόμα φίλους και θέλω να τους δω. Ο ΟΦΗ είναι μέσα στην καρδιά μου”.

Όταν ρωτήθηκε για το πως θα νιώσει την στιγμή που θα μπει μέσα στο “Γεντί Κουλέ”, ο μεγάλος Χιλιανός απάντησε με χιούμορ λέγοντας ότι “εγώ μέσα στο γήπεδο; είμαι παππούς τώρα. Μόνο προπονητής είμαι”.

Σε λίγο ακολουθεί φωτορεπορτάζ και videos…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook