Ο Περογαμβράκης έσωσε τον ΟΦΗ με γκολ στο 90!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 24χρονος επιθετικός σκόραρε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα λυτρώνοντας τον ΟΦΗ αποτρέποντας μια ήττα – ΣΟΚ από τον Πανθρακικό!

Μια ομάδα ασύνδετη και δίχως πλάνο στο παιχνίδι της ήταν “φάντασμα” απογοητεύοντας τον κόσμο που βρέθηκε στο “Γεντί Κουλέ” με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αποδοκιμασίες!

Ο Πανθρακικός ήρθε στο Ηράκλειο άριστα διαβασμένος και με συνεχόμενες αλληλοκαλύψεις κατάφερε να κλείσει όλα τα ατού του ΟΦΗ βγάζοντας εκτός παιχνιδιού Βερόν, Σίστς και Κουτσιανικούλη.

Με συνεχές πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο και καλά μαρκαρίσματα, έκοψε στα δύο τον ΟΦΗ αφήνοντας μόνο τον Παπάζογλου να παλεύει με δύο και τρεις ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού.

Και σαν να μην έφτανε στον ΟΦΗ η δική του κακή εμφάνιση, ήρθε ακόμα ένα ΑΣΤΕΙΟ γκολ για να δώσει προβάδισμα στον Πανθρακικό. Ο Κουτσόπουλος έκανε το ελεύθερο, ο Σόουζα άφησε την μπάλα να περάσει και ανέτρεψε τον Βαϊρουά που εκτέλεσε το πέναλτι κάνοντας το 0-1 για τον Πανθρακικό.

Το γκολ αποτέλεσε μια ψυχρολουσία για παίκτες και εξέδρα που κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 90ο λεπτό με πανέμορφο γκολ του Αλέξη Περογαμβράκη!

 

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook