Εκτός αποστολής ο Βάντο με απόφαση Αναστόπουλου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δεν υπολογίζεται ο Βραζιλιάνος μπακ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο καθώς άργησε να πάει στο “Βαρδινογιάννειο” με τον Αναστόπουλο να του ανακοινώνει ότι για τιμωρία θα μείνει εκτός αποστολής!

Πράξη κάνει ο τεχνικός του ΟΦΗ όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Τρίτης λέγοντας τους ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί κανένα κρούσμα πειθαρχίας και οποιασδήποτε μορφής. Όπως είχε αποκαλύψει το Gentikoule την Τρίτη, ο “Αναστό” χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα προς τους παίκτες του και ο… Βάντο είναι το πρώτο θύμα των σκληρών μέτρων που πάρθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο Βραζιλιάνος μπακ του ΟΦΗ έφτασε την Τετάρτη αργοπορημένα στο ΒΑΚ με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται εκεί 30 λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης όπως έχει αποφασίσει η τεχνική ηγεσία.

Ο Αναστόπουλος δεν είπε λέξη ωστόσο την Πέμπτη επιφύλασσε μια “έκπληξη” στον Βάντο καθώς του ανακοίνωσε μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες του ότι δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ότι με αυτόν τον τρόπο τιμωρείται επειδή καθυστέρησε την Τετάρτη.

Όταν ο τεχνικός του ΟΦΗ τον ρώτησε για ποιον λόγο καθυστέρησε, ο Βάντο του απάντησε “με πήρε ο ύπνος”! Ο Βραζιλιάνος είναι το πρώτο θύμα μετά την κατάσταση που διαμορφώνεται από τις συναντήσεις της Τρίτης μεταξύ Πουλινάκη, Μαχλά, Αναστόπουλου όταν αποφασίστηκε η “σκληρή γραμμή” σε κρούσματα απειθαρχίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook