Ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το Περιστέρι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ολοκληρώνει σήμερα ο ΟΦΗ όπου και μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

Με προπόνηση που θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 4.30 μμ. στο ΒΑΚ θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Ο Νίκος Αναστόπουλος όπως φάνηκε και στην χθεσινή προπόνηση φαίνεται να έχει καταλήξει στους 8 από τους 11 που θα  παρατάξει στην αυριανή αναμέτρηση. Ζαχαράκης και Μονιάκης θα βρίσκονται στα δύο άκρα της άμυνας ενώ ο τεχνικός του ΟΦΗ δείχνεται να “ψάχνεται” για τον παρτενέρ του Σαρ στην άμυνα με τον Σόουζα και τον Κουρδάκη να “μάχονται” για μια θέση στην 11άδα.

Βιτώρος ή Ιωαννίδης και Ζορμπάς ή Κουτσιανικούλης είναι το δίλημμα του Αναστόπουλου για κέντρο και επίθεση με την απόφαση του τεχνικού πάντως να μην γίνεται εμφανής σήμερα καθώς στην σημερινή και τελευταία προπόνηση πριν την αυριανή αναμέτρηση θα γίνει ένα χαλάρωμα οπότε ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν πρόκειται να ανοίξει τα χαρτιά του. Όσον αφορά της υπόλοιπες θέσεις δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Βερόν και Λαμπρόπουλου στο κέντρο ενώ στην επίθεση στην κορυφή θα είναι ο Θανάσης Παπάζογλου, με τον σκόρερ της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό Αλέξη Περογαμβράκη να βρίσκεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook