Ζητείται ψυχολογία…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ μπαίνει ξανά σήμερα στο γήπεδο και από το μεσημέρι της Δευτέρας ξεκινάει να σκέφτεται το μεγάλο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά τα όσα έγιναν στο Περιστέρι, είναι φανερό ότι τα περιθώρια στενεύουν και δεν υπάρχουν άλλα ελαφρυντικά από εδώ και στο εξής. Ο ΟΦΗ από εκεί που μπορούσε να «καθαρίσει» την παραμονή του από τις αρχές Δεκέμβρη, πλέον «παίζει με την φωτιά».

Και το σημαντικότερο είναι ότι χρειάζεται να βρει τα κατάλληλα ψυχολογικά στηρίγματα προκειμένου να ξεκινήσει την αντεπίθεση που χρειάζεται προκειμένου να μην αντιμετωπίσει (μεγαλύτερα) προβλήματα στην συνέχεια.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα γνωρίζει το μεσημέρι τι πρόκειται να γίνει με τον Μίρνες Σίσιτς που απουσίασε από τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Η παρουσία του Σλοβένου κρίνεται απαραίτητη σε ένα ματς όπου θα χρειαστεί η δική του ποιότητα και κλάση ώστε να έρθουν οι τρεις βαθμοί.

Συν τοις άλλοις, η προσοχή στρέφεται και στον Βασίλη Κουτσιανικούλη που επέστρεψε από την Αθήνα με διάστρεμμα ωστόσο το δικό του πρόβλημα δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook