Έξω φρενών ο «Σίλε» με τα σενάρια αποχώρησης του!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με όλους και με όλα τα είχε ο Σλοβένος χθες το μεσημέρι στο «Βαρδινογιάννειο» όταν πληροφορήθηκε ότι διέρρευσαν σενάρια αποχώρησης του από τον ΟΦΗ και κατάθεση προσφυγής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός εξερράγη μπροστά στους συμπαίκτες του που έμειναν άφωνοι από το ξέσπασμα του. «Εγώ δεν έχω μιλήσει με κανέναν, πως κάθονται και λένε ότι φεύγω από τον ΟΦΗ; Εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι να ξεπεράσω το πρόβλημα μου και να επιστρέψω στο γήπεδο μετά την διακοπή» ήταν τα λόγια του Σλοβένου στα αποδυτήρια του ΒΑΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Σίλε» τα ίδια έλεγε και στο περιβάλλον του αφού χθες δέχτηκε δεκάδες τηλεφωνήματα λόγω των δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι θα κάνει προσφυγή με σκοπό να φύγει από τον ΟΦΗ. «Εγώ δεν μιλάω με κανέναν, πως λένε κάποιοι αυτά τα πράγματα για εμένα;» τους έλεγε ο Σίσιτς που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά την αποκάλυψη του Αναστόπουλου ότι έμεινε εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Βέβαια, ο Σλοβένος δεν μετατράπηκε μέσα σε λίγα 24ωρα από ηγέτης του ΟΦΗ σε αποδιοπομπαίο τράγο. Οι κακές εμφανίσεις της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια ήταν δεδομένο ότι θα έφερναν αντίδραση από την πλευρά του προπονητή και της διοίκησης. Απλά, στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο την «πλήρωσαν» οι Σίσιτς και Βάντο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook