Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule βρέθηκε στο “Γεντί Κουλέ” και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τι έκανε ο κάθε ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ ξεχωριστά.

Γουναρίδης: Πήρε την προσωπική του ρεβάνς μετά το ματς του Περιστερίου. Θεατής του αγώνα την περισσότερη ώρα αλλά έκανε 4 ΜΕΓΑΛΕΣ επεμβάσεις που τον καθιστούν το πρόσωπο του αγώνα. Ειδικά στο διάστημα 85′ – 90′ ήταν εκείνος που κράτησε το μηδέν με τις τρεις απίστευτες αποκρούσεις του.

Ζαχαράκης: Στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιμετώπισε προβλήματα και βρήκε χώρο για να βγει και να γίνει απειλητικός. Στο δεύτερο κουράστηκε, ο Ντε Μπλάζις του δημιούργησε αρκετά προβλήματα και αντικαταστάθηκε δικαιολογημένα.

Ιωαννίδης: Έκανε μακράν το καλύτερο του παιχνίδι παίζοντας σε μια θέση όπου όλοι νομίζαμε ότι ήταν η φυσιολογική του αλλά εκείνος έλεγε ότι παίζει αμυντικό χαφ. Ψύχραιμος, με ουσία στο παιχνίδι του δεν αντιμετώπισε αμυντικά κανένα πρόβλημα ενώ ενέπνέε μεγάλη σιγουριά.

Σαρ: Εν αντιθέσει με τα προηγούμενα ματς, χθες ήταν επιρρεπής στο λάθος. Ειδικά, στο πρώτο ημίχρονο έκανε αρκετά λάθη που έδωσαν το δικαίωμα στον Αστέρα να γίνει επικίνδυνος.

Σόουζα: Πήρε όλες τις προσωπικές μονομαχίες από τους Καλαντζή και Ντο Μάρκο και χθες παρουσιάστηκε σταθερός εν αντιθέσει με τα προηγούμενα παιχνίδια. Τουλάχιστον, η συνεργασία του με τον Σαρ βελτιώθηκε αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Βερόν: Ότι και να πεις για την χθεσινή του εμφάνιση είναι λίγο. ΗΓΕΤΗΣ. Ο Αργεντινός πάντα ανεβάζει ρυθμούς από τον Δεκέμβρη και μετά, οπότε ήταν φυσιολογικό το χθεσινό του ξέσπασμα. Μαγική ασίστ στο γκολ του Παπάζογλου, ήλεγξε απόλυτα την μεσαία γραμμή ενώ ανασταλτικά βοήθησε πολύ με την εξυπνάδα και την πονηριά που τον χαρακτηρίζει.

Λαμπρόπουλος: Στο πρώτο ημίχρονο πήρε αρκετές πρωτοβουλίες και η μπάλα περνούσε την περισσότερη ώρα από τα δικά του πόδια. Είχε δημιουργικά καθήκοντα και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν. Μοιραία, η αποδοτικότητα του έπεσε στο δεύτερο μέρος αφού η κατοχή της μπάλας πέρασε στον Αστέρα. Παρ’ όλα αυτά, δεν σταμάτησε να τρέχει καθόλου και βοήθησε πολύ στο κράτημα της μπάλας στα τελευταία λεπτά.

Βιτώρος: Κράτησε μπάλα στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο αρκετές φορές εμφανίστηκε “θολωμένος” και την κράτησε παραπάνω από όσο έπρεπε. Βοήθησε πολύ ανασταλτικά με αρκετό πρέσινγκ ωστόσο επιθετικά δεν βρήκε χώρους με αποτέλεσμα να μην βοηθήσει όσο έπρεπε.

Περογαμβράκης: Τα βρήκε σκούρα με τους Τσαμπούρη και Φορμίκα με αποτέλεσμα να μην βρει τους χώρους που θέλει για να γίνει απειλητικός. Η συνεισφορά του ήταν μεγάλη στον αμυντικό τομέα κλέβοντας 4 φορές την μπάλα ενώ κέρδισε και δύο φάουλ.

Κουτσιανικούλης: Μακράν το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του ΟΦΗ. Μόνιμη πηγή κινδύνων για την εστία του Φούλοπ, ήταν απειλητικός και “τρέλανε” τους Φορμίκα, Τσαμπούρη. Το “κερασάκι στην τούρτα” ήταν βέβαια το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε.

Παπάζογλου: Έπαιξε με τεράστιο πάθος, έδωσε και έριξε πολύ ξύλο. Πανέμορφη κίνηση στο γκολ που πετυχαίνει ενώ στην ασίστ με το κεφάλι που βγάζει, σημαδεύει τον “Κούτσια” με την πονηριά που τον διακρίνει. Τα έδωσε όλα στο τελευταίο 10λεπτο όταν γύρισε στην άμυνα ενώ δεν σταμάτησε να τρέχει και να πρεσάρει τους αμυντικούς του Αστέρα.

AΛΛΑΓΕΣ

Κουρδάκης: Πιο φρέσκος από τον Ζαχαράκη, πήγε στο δεξί άκρο της άμυνας και έκοψε την φόρα του Ντε Μπλάζις υποχρεώνοντας τον Τσιώλη να τον αλλάξει πλευρά. Βοήθησε πολύ στον αμυντικό τομέα.

Μπανούσης: Μπήκε στο τελευταίο 25λεπτο και με τα τρεξίματα του έδωσε ανάσες στο κέντρο. Κράτησε την μπάλα και βοήθησε όσο έπρεπε για να μην απειληθεί ο ΟΦΗ.

Ζορμπάς: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook